Home » Lajme, PDSH, Vendore » Kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, me rastin e Kurban Bajramit uron të gjithë besimtarët e besimit islam

Kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, me rastin e Kurban Bajramit uron të gjithë besimtarët e besimit islam

Në këtë ditë feste për të gjithë besimtarët myslimanë le të mbizotërojë solidariteti, paqja, toleranca dhe respekti.

Të udhëhequr nga fryma e kësaj feste të bekuar, të vazhdojmë të kultivojmë vlerat tona fetare dhe kombëtare për të ndërtuar një të ardhme me të ndritur për gjeneratat që vijnë pas.

Në emrin tim personal dhe në emër të Kryetari të Komunës së Preshevës dhe të Partisë Demokratike Shqiptare, të gjithë besimtarët myslimanë iu uroj festën e Kurban Bajramit.

Kryetari i Komunës së Preshevës dhe i Partisë Demokratike Shqiptare

Ragmi Mustafa

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress