Home » Lajme, Vendore » 17 Shkurti i Bujanocit

17 Shkurti i Bujanocit

Kjo që po shihni nuk është në Prishtinë e as dikund tjetër në Kosovë, por është në kufirin e shqiptarisë, në Bujanoc.

 

Kosova po i bllokon dhe nuk po kujdeset sa duhet, ndërsa këta shqiptarë të Bujanocit po ja kthejn me dashuri.

 

Në pamundësi për të kremtuar ditën e pavarsisë së Kosovës më 17 Shkurt, ata po mundohen që ndjenjën për Kosovën mos ta shuajn, ndërsa ajo që po ja bon “zemrën mal” është iniciativa për ndërtimin e NEWBORN-it në mes të Bujanocit.

 

NEWBORN-i i Bujanocit do të jetë nga bora dhe është simboli i parë i Kosovës së pavarur që do të paraqitet në Luginë të Preshevës.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress