Home » Archive for Korrik 1st, 2015

Pse Pjeter Bogdani në gojën e tradhtisë kombëtare ?

Shqipëtar quhet ai, që ka lerë në atë toke, ku ka lindur i ati, gjyshi stergjyshi dhe katragjyshi i tij per mijëra vjet, që e ka folur atë gjuheë si nëna, gjyshja dhe katragjyshja e tij kane folur ne vatrën e familjes kur koha filloi te rridhte, quhet ai që ka të shenjtë nënë e at, nder e besë, qiell e tokë, quhet ai qe ndjek prijësin e vet deri ne sakrificë, quhet ai qe nuk ulët... 

Me forcë nuk do të thotë se ka drejtësi

Më i forti  nuk është asnjëherë mjaftë  i fortë për të qenë gjithmonë sundus nëse ai e shëndrron forcën  në ligjë kinëse të drejtë dhe bindjen në detyrimë.   Që këtij e drejta i takon më të fortit e drejta merrë menyrën ironike në dukje të realitetit të vendosur në parime shoqërore.Por a s’do të na e shpjegojnë vallë kurr qeveritarët tanë këtë fjalë... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch