Home » Archive for 2 Korrik, 2015

Shqiptari në Kosovën Lindore vetëvriten pasi ju morr shtetësia dhe pensioni nga regjimi serb

Lëvizja Qytetare Vatra ndjen keqardhje të thellë me rastin e vetëvrasjes së plakut 78 vjeçar  Zeqir Sinani nga Medvegja i cili posa kuptoi se iu është mor shtetësia nga pushteti serb, e si pasojë e saj iu ndal edhe pensioni, e në pa mundësi për të jetuar pa të vetmin burim “pensioni”, ai vendosi t’i jap fund jetës së tij. Ne, Lëvizja VATRA shprehim indinjatën e... 

Pse Oliver J. Scmitti në AShAK ?

“Me pranimin e O. J. Schmitt-it anëtar të jashtëm të AShAK-ut, ky insti­tucion ka dëshmuar edhe një herë se është institucion i shkencës, i dijes, i së vërtetës, i civilizimit, që shpërfill qasjet diletanteske-folklorizante, kontekstet emocionale dhe ideo­lo­gjike në interpretimin e ngjarjeve dhe të proceseve historike. Autorët e këtij teksti, si pro­pozues dhe nënshkrues... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch