Home » Archive for 3 Korrik, 2015

Sipas turqve : shqiptarët si “bij të tokave të largëta të atdheut” !

Shpesh  m` është mbushur mendja që  disa nga shqiptarët që vazhdimisht na mbushin mendjen se ne jemi të vonshëm në këto toka , dhe se krenaria e jonë fillon me ardhjen e turkut ( gabimisht me 1389 ) , se ata janë të manipuluar nga një arsye apo tjetra dhe se shkrujnë sipas diktatit. Kush dikton? I kërkova disa burime turke të cilët edhe sot janë plotë propagandë historike anti... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch