Home » Archive for 4 Korrik, 2015

Mirë që pllaka e memorialit të Xhandarmëri është hequr , por Lapidari i UÇPMB-së të kthehet në vend

Më në fundë është hequr pllaka e memorialit që ju është kushtuar Xhandarmërisë që kishte formën e kryqit dhe hartën e Serbisë me përmasa e dimenzione të mdha mbi fshatin shqiptarë Lluçan të Komunës së Bujanocit . Nuk ishte dashur të vendoset fare këtu se nuk e kishte vendin.   Minoriteti serbë në Kosovë vendos krala e mbreta të Serbisë , kurse në krahinën shqiptare... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch