Home » Archive for Korrik 10th, 2015

Bisedë virtuale me Kadarenë !

I nderuari Kadare , neve  na ka humbur durimi ; jo sepse prisnim ndonjë mrekulli gjatë këtyre  por së paku mendonim të jemi afër këtij populli të hutuar. E menduam dhe e çmenduam; dhe gjithmonë po -ja na jepte krihë , se duhej të bënim  diçka të ndritur . Do të ju citoj, se neve na humbën fjalët. Po kush jemi ne ? As më pak e as më shumë se qytetarët  shqiptar të Kosovës... 

GJURMËT QË NUK E SHLYEJNË TË KALUARËN ( Bujanoci – Burim I trashëgimisë sonë kulturore dhe natyrore )

Këtë analizë  po e filloj me një mendim  “  Rrjedhimisht, të bëhesh pjesë e këtij shpirti të kohës është gjithnjë e më shumë se  diçka e zakonshme. (Zeitgeist)   Njeriu i cili në vazhdimësi  sjell risi krijuese, që do të mbesin gjurmë  të shkruara e të  dokumentuara me fakte e faktografi padyshim se është  XhemaludinSalihu.  Ka disa vite që  ka... 

Bujanoc: “Sadaka” komunale për mediet lokale

Komuna e Bujanocit, me një Aktvendim, të datës 7 korrik 2015, ka shpallur rezultatin e konkursit mbi bashkëfinancimin e projekteve për realizimin e interesit për veprimtari shoqërore në fushën e informimit publik.   Sipas Rregullores komunale mbi kushtet dhe mënyrën e shfrytëzimit të mjeteve për informim publik me rëndësi lokale, komisioni për vlerësimin e projekteve e ka ndarë... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch