Home » Archive for 12 Korrik, 2015

Takimet e vendlindjes në Malësi të Bujanocit-një dekadë nga organizimi i tyre

Sivjet bëhet një dekadë nga organizimi i takimeve të vendlindjes që filluan në vitin 2005 , për herë të par   në Malësi të Bujanocit,këto takime jan organizuar pas shumë përpjekjeve dhe ishte marrë vendimi që nga Gjilani, Bujanoci dhe Kamenica e vende   tjera të organizohemi  me  autobus dhe me mjete të  të qytetarëve që dëshirojn të marrin pjesë  . Këto takime të... 

Kënaqësia dhe dëshira e lideritë- pushtetarit në Kosovë

,,,Liderët që punojnë më me efektivitet janë ata që kurrë nuk thonë “unë”. Dhe kjo jo sepse e kanë stërvitur veten të mos thonë “unë”. Ata nuk mendojnë me “unë”. Ata mendojnë “ne”. Ata mendojnë “skuadër”. yagara Ata e kuptojnë se puna e tyre është ta bëjnë skuadrën të funksionojë. Ata pranojnë përgjegjësi dhe nuk i shmangen asaj, por “ne”-ja i merr... 

E kujt është “Koha Ditore” ? ose “Kud svi turci , i “ Koha Ditore” tamo !

Të nderuar miq. Mediat njoftojnë se Kryeministri Turk ka deklaruar se po punohet shumë për të ngjallur kulturën turke në trojet etnike shqiptare.  Ndërsa lexojmë “shqipëria ndodhet në një rrezik të lartë nga radikalizimi fetar dhe ekstremizmi i dhunshëm, ndërkohë që nuk është vend imun ndaj këtyre fenomeneve. Ky është konkluzioni i një studimi të Institutit për Demokraci... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch