Home » Archive for 18 Korrik, 2015

Sa afër nesh, Afërdita dhe Jupiteri !

(“Para disa ditësh ka ndodhur konjuksioni  ( lidhja )mes Jupiterit dhe Afërditës, kjo është një shenjë se këta dy perëndi do ta kenë pushtetin, dhe besëlashta do të triumfojë sërish. Populli shqiptar do të shpëtojë.  “ nga Filloreta Rexhepi )</h1> <h1> Venera dhe  Jupiteri në konjukcion me 30 Qershor 2015, foto e shkrepur nga Mohamad Fadzli , Malejzia . Venera (... 

E thoshte Konica ….

E thoshte Faik Konica: “ Ne do t`ishim populli më i madh nëBallkan, por atëherë nuk do t`ishim shqiptar!” . Me shkoi mendja  ta pyesja atje ku është në amshim : ‘ Pese thoshte këtë ? Por kur sot po ballafaqohemi me të njejtat mendjemarritë e gjakut të shprishur, nuk ia turbullova gjumin e përjteshëm , se i gjori ka ikur nga jeta duke menduar që pas tij do të vijnë shqiptarët... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch