Home » Archive for Korrik 21st, 2015

Asosacioni nuk është i bazuar as në ligje e as në Kushtetutë

Pala kosovare asesi nuk duhet të lëshoj pe rreth asosacionit të komunave serbe Athua nuk u dha “ mend” komunitetit ndërkombëtar Republika serpska, udhëheqësit e së cilës jo vetëm që pretendojnë t’i bashkohen Serbisë, por ata janë bërë frenues të çdo përpjekjeje për çuar para BeH .Një gabim i tillë nuk do të duhej të përsëritet edhe në Kosovë!  Shkruan: XHAVIT ÇITAKU Insistimi... 

Simbolet janë të nevojshme për shoqërin Kosovare

Pozicioni liberal që kishte dikur është për mua i pamjaftushëm pjesrisht sepse nuk ka   aftësinë të futë kujdesin për njerzit dhe atë bashkëpunimi që hapsira për një struktur më të ngushtë.Këtu nuk përfillet kuptimi simbolik,si angazhim publik dhe poletik,për sa i përket rëndësisë së çështjeve të caktuara,duke shprehur ,përforcuar kanalizuar, argumentuar angazhimin... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch