Home » Archive for 25 Korrik, 2015

Shqiptarët e Medvegjës,Bujanocit e Preshevës të diskriminuar kurse pakica Serbe e Kosovës duan frekuenca,asosacion e njësi të veçanta të Policisë e Forcave të Armatosura

Pakica Serbe në Kosovë kërkojn :   –       Kanal të veqantë në televizionin qendror publik  (Ky kanal i tv-ës publike  tani është duke funksionuar ), –       Frekuenca të veçanta për telefonin mobile dhe fikse , –        Asosacion të Komunave me kompetenca ekzekutive , –       Njësi të veçanta  në kuadër të Policisë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch