Home » Archive for 26 Korrik, 2015

Ngritja e revoltës shptim i popullit

Kosova sot jeton – e pranon verbërisht të jetojë! – në pellgun e padrejtësisë. Si rrjedhim, Kosova nuk ka fuqi të mjaftueshme për hedhjen e bazave të një shoqërie civile sespe qeveria esht e brisht, e shoqeria eshte shum e qytetëruar, një shoqërie ku hesh para krimit e shëtitja e lirë e kriminelit lejohen nga kurajo civile e një popullsie dhe qeveris se ndërgjegjësuar... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch