Home » Archive for Korrik 29th, 2015

Kur do ta vizitoj Isa Mustafa Luginën e Preshevës?!…

Do të ishte më së e domosdoshme që vizitat e zyrtarëve serbë në Kosovë të kushtëzohen me lejimin nga qeveria serbe që këtë ta bëjnë edhe ministra e zyrtar tjerë kosovar këtë pjesë etnike shqiptare Shkruan: Xhavit Çitaku Jemi dëshmitarë se pothuajse për çdo ditë ministra e zyrtar tjerë serb vizitojnë Kosovën. Ç’është edhe më keq sjellja e këtyre zyrtarëve nga Serbia... 

Mira pellazgjike në Turqinë e sotme

Ishim shumë të mjerë , të varfër , të pa shkolluar ,pa të “kaluar “ historike , pa e dijtur se në botë janë edhe të tjerët perveç sulltanit , pashallarëve dhe beglerëve . Nuk dinim asgjë . Aty ishte edhe qëllimi që ne nuk guxonim të kishim shkolla në shqipe ; i kishim vetëm medreset turke që na rrumbullakonin trurin dhe nuk na lejonin të mendojme ndryshe. Duke e shetitur ... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch