Home » Archive for 31 Korrik, 2015

Qeveritë Shqiptare harruan fondin për Luginën

Janë bërë dy vite që kur rezoluta për Kosove Lindore kaloi në Kuvendin e Republikë së  Kosovës dhe me shumica e pikave nga ajo rezolutë që  as qe u morën parasysh te realizohen nga institucionet Kosovare. Pike shume  e rëndësishme për banore e tri komunave qe jetojnë ne Kosovën Lindore është edhe pika 8. e rezultues e cila parash që  Kuvendi i Republikës së Kosovë të mbështet... 

A është Mazgiti boshnjak ?

Lulet e bukura lulëzojnë edhe në kohë tmerri !I shkulin,i shkelin dhe ato përsëri ngrejnë koken dhe dëshmojnë se kanë detyrim hyjnorë ta zbukurojnë boten! ( nga Xhelil Arifi) Më duhet që të jem syhapur , dhe kjo i detyruar nga symbyllja , naivititeti,shpirtngushtësia , mos informimi i drejt i një numri të madh të shqiparëvenga të gjitha tokat shqiptare. Qaheshim se nuk e kemi shtetin... 

SITUATA POLITIKE NË PRESHEVË ME RRETHINË PAS LUFTËS SË DYTË BOTËRORE DHE KERKESAT E DISA HOXHALLARËVE DHE PLEQËVE SHQIPTARË TË PRAPAMBETUR, PËR TË SHKUAR NË TURQI

NGA ARKIVI I SERBISË DHE HISTORIK I VRANJËS   SITUATA POLITIKE NË PRESHEVË ME RRETHINË PAS LUFTËS SË DYTË BOTËRORE DHE KERKESAT E DISA HOXHALLARËVE DHE PLEQËVE SHQIPTARË TË PRAPAMBETUR, PËR TË SHKUAR NË TURQI.   Shkruan: Xhemaledin SALIHU Presheva me rrethinë, gjithmonë mori pjesë në Lëvizjet politike, kulturore e patriotike mbarë kombëtare. Andaj, për ta shqyrtuar situatën... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch