Home » Archive for Maj 2nd, 2017

Archive for Maj 2nd, 2017

VALENTINI 10 VJEÇAR NË KAMPIONATIN RAJONAL NË VUSHTRRI

VALENTINI 10 VJEÇAR NË KAMPIONATIN RAJONAL NË VUSHTRRI

Maj. 2 | Valentin Uruçi është ma i riu shahist në Turnirin Memorial “Studimja, ‘99” në Vushtrri në Kosovë. Kjo veprimtari panshqiptare u organizue në ditë të përkujtimit të Masakrës në Studime më 2 maj 1999 të kryer nga forcat policore, ushtarake...

Dialogu i Brukselit duhet të kushtëzohet me përfshierjen e shqiptarve të Luginës së Preshevës!

Dialogu i Brukselit duhet të kushtëzohet me përfshierjen e shqiptarve të Luginës së Preshevës!

Maj. 2 | Shkruan: Nehat Hyseni Ata që me vetëdije ose jo, i përbuzin, përqeshin dhe nënçmojnë kapacitetet tona kombëtare për të siguruar mbijetesën dhe për t’i bërë ballë stuhive antishqiptare të regjimit serb, kurse vet janë duke ndejtur...

Gjakova e do hisen e saj në historinë e Kosovës

Gjakova e do hisen e saj në historinë e Kosovës

Maj. 2 | “Po vallë, a e meritonj këtë titull të bukur të çlironjësit që kini mirësinë të më jipni? Lirinë s‘jua solla unë, po e gjeta këtu, në mes tuaj. Posa shkela këmbën këtu, posa dëgjuat emrin, renttë që të gjithë, më dualtë përpara...

ÇARSHIA E PRESHEVËS

ÇARSHIA E PRESHEVËS

Maj. 2 | Sa e shëmtuar na është çarshia Në qendër të Preshevës, gërdia Qentë lodrojnë e tremben fëmia E prej tyre, trishtohet njerëzia! Të mjerët na,o për demokracinë Që nuk po na rregullon çarshinë Se kaluan kaq shumë vjetë Dhe çarshia...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress