Home » Archive for Maj 3rd, 2017

Archive for Maj 3rd, 2017

Kosova zemra e Serbisë?

Kosova zemra e Serbisë?

Maj. 3 | Shpesh here, ne historigrafine ballkanike te disa shteteve, si dhe ate serbe ne veçanti, ndeshim ne perfundime disi te njeanshme ku thuhet se: Kosova eshte “zemra e Serbise”. Por, sa vertetesi kane keto perfundime ne anen e vertet te historise...

DOLI NGA SHTYPI LIBRI I TITULLUAR ”VEPRA 2, ARSIMI SHQIP NË SUEDI” I AUTORIT HYSEN IBRAHIMI

DOLI NGA SHTYPI LIBRI I TITULLUAR ”VEPRA 2, ARSIMI SHQIP NË SUEDI” I AUTORIT HYSEN IBRAHIMI

Maj. 3 | Fjala e redaktorit, Prof. Bedri Paci MAGJIA E TË SHKRUARIT NXJERRË NGA FAKTE DHE DOKUMENTACIONE   Të shkruarit e përmbledhur nga ngjarje të dokumentuara dhe faktografike,reale,është magjia e vërtetë e elokuencës. Nuk ka kënaqësi më...

Ajo çka ishte e jona, mbetet e jona

Ajo çka ishte e jona, mbetet e jona

Maj. 3 | Lundrimin  nëpër historinë e kombit tonë e bëjnë njerëzit e mençur të “zhveshur” nga bindjet fetare, politike dhe rajonale me një qëllim të shenjt- zbardhjen e saj. Neve kaluam shumë kohëra të turbullta , po flasë vetëm për dy mijë...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress