Home » Archive for Maj 14th, 2017

Archive for Maj 14th, 2017

OVL e UÇPMB-së – homazhe tek varret e dëshmorëve

OVL e UÇPMB-së – homazhe tek varret e dëshmorëve

Maj. 14 | Organizata e Veteranëve të Luftës së UCPMB-së sikur edhe viteve tjera edhe sot ka vizituar varrezat e dëshmorëve dhe vendin e rënjes së tyre. Organizatës së veteranëve ju bashkangjitën edhe një numër i konsiderueshëm i qytetarëve si dhe...

Anamorava ka nevoj për shumë zona zgjedhore

Anamorava ka nevoj për shumë zona zgjedhore

Maj. 14 | Shkruan: Mr.Sc.Refik  HASANI Që pas çlirimit, organizimi i mbajtjesë së zgjedhjeve të para për Parlament  në vitin 2001 Republika e  Kosovës asnjëher duke përfshir edhe këto zgjedhje të caktuara që do të mbahen më 11 qershor të muajit...

Zonja e madhe Elx

Zonja e madhe Elx

Maj. 14 | Shetitja nëpër Detin Mesdhe ose si e quajnë edhe Deti Pellazgjik të jep një kënaqësi të posaçme;.deti i kryqëzimeve .  zhvillimeve , ballafaqimeve të “ kulturave “ dhe lindja e civilizimit europian. Historia  e jonë nuk ka fillim e...

Skënder KAPITI i kishte parashikuar zgjedhjet e parakohshme në Kosovë si të pashmangshme.(24 Shkurt 2016  )

Skënder KAPITI i kishte parashikuar zgjedhjet e parakohshme në Kosovë si të pashmangshme.(24 Shkurt 2016 )

Maj. 14 |   Bedri Tahiri & Ilir Malindi    Durres , 12.05.2017     Me 10 Maj 2017 parlamenti i Kosovës rrëzoi qeverinë  në Kosovë duke i hapur kështu rrugë zgjedhjeve të parakohshme.  Që në Kosovë do të kishte zgjedhje të parakohshme...

Isa i tha Kadrisë: “A ia din rendin burrnisë”?

Isa i tha Kadrisë: “A ia din rendin burrnisë”?

Maj. 14 | Shkruan: Nehat Hyseni Koalicioni “i panatyrshëm” PDK-LDK u imponua nga Kushtetuta më e “panatyrëshme” në rajon dhe prodhoi qeveri gjithashtu të “panatyrëshme”. Por, mos t’ia humbim as meritat e “babës”...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress