Home » Archive for Maj 17th, 2017

Archive for Maj 17th, 2017

A DO TA HAPIN KËSAJ RADHE PARTITË E DËSHTUARA KUTINË E PANDORËS?!

A DO TA HAPIN KËSAJ RADHE PARTITË E DËSHTUARA KUTINË E PANDORËS?!

Maj. 17 | Xhemshi Berisha Unë nuk dua të fyej e të përçmoj askënd! Kur dikush dëshiron të kalojë mbi mua sikur mbi një kufomë, atëherë ma trazon shpirtin dhe më bën Uragan!Kosova nuk është bakllava që duhet ta hanë hajdutët e horrat, por është...

Mesnata e “pokerit politik” të Kosovës

Mesnata e “pokerit politik” të Kosovës

Maj. 17 | Shkruan: Nehat Hyseni Mesnata e të martës, 16 maj 2017 do të mbahet mend si “mesnata e pokerit politik të Kosovës”. Meqë afati i fundit për dorëzimin e koalicioneve garuese për zgjedhjet e 11 qershorit 2017 skadonte në orën 24:00,...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress