Home » Archive for Maj 18th, 2017

Archive for Maj 18th, 2017

Junuz Musliu ka iniciuar padi gjyqësore kundrejt Serbisë per zvoglimin e buxhetit të Këshillit Nacional

Junuz Musliu ka iniciuar padi gjyqësore kundrejt Serbisë per zvoglimin e buxhetit të Këshillit Nacional

Maj. 18 | Junuz Musliu, kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar ka iniciuar padi gjyqësore në gjykatën administrative kundrejt Serbisë me pretendimin se qëllimisht është zvogëluar buxheti i KKSH-së. Në këtë padi thuhet se Këshilli Kombëtar Shqiptar...

Arroganca, “pokeri politik” dhe trysnia pansllaviste ndaj shqiptarve në Ballkan

Arroganca, “pokeri politik” dhe trysnia pansllaviste ndaj shqiptarve në Ballkan

Maj. 18 | Shkruan: Nehat Hyseni Ballkani Perëndimor si term ka filluar të përmendet gjithënjë e më shpesh, si emërtim i përbashkët i shteteve dhe viseve ku jetojnë shqiptarët: në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe Serbi, dmth pak a shumë...
© 2017 KosovaLindore – Portal Informativ · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by wordpress