Home » Archive for Gusht 3rd, 2017

DYER DHE ZEMRA TË HAPURA…

(Është  Atdheu ynë i dashur, që na bashkon) Nga: Laver Niku publicist, Filadelfia-Amerikë 1. Për traditë më shumë, stina e verës edhe për  Shoqatën Atdhetare-Kulturore “Bijtë e Shqipes”, në Filadelfia të Amerikës,mendohet si periudhë pushimi.  Kështu, më parë, së bashku me miqtë, që na nderuan, Shoqata jonë festoi bukur 15- vjetorin e krijimit, më 11 qershor... 

Turqia e do Kosovën me shqiptar  

Ne si shqiptarë jemi të ballafaquar me një përplasje të madhe interesash, e posaçërisht nga ana e fqinjëve tanë, që me gjakftohtësinë më të madhe po i zbatojnë strategjitë e tyre dinake. Edhe pse e drejta është në anën tonë, pa kurrfarë arsyeje po tregohemi të paaftë për të udhëhequr me pozitën tonë gjeografike dhe me të kaluarën dhe të ardhmen tonë historike. Derisa,... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch