Home » Archive for Gusht 7th, 2017

Festa e diasporës edhe në Medvegjë

Të mbledhur me zemërgjerësinë ndaj vendlindjes, këtë ditë e bën të jetë e mrekullueshme takimi tradicional “Ditët e Diasporës”, nën përkujdesjen e Shoqatës Humanitare “Medvegja” në Fully të Zvicrës, si dhe me mbështetjen e Komunës së Medvegjës. Manifesitimi u zhvillua me program të pasur kulturoro-zbavitës, me këngë e valle shqipe, në Banjë të Sijarinës, më 5... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch