Home » Archive for Gusht 9th, 2017

Guri i historisë së harruar

Një dasëm shqiptarësh të shek 10 -të dhe ky sarkofag është i po atij shekulli . Shqiptarët e kohës e mbanin trashëgiminë e lashtë pellazge- ilire. Këso lloj gurësh të formave të ndryshme ,janë në  Bosne , Serbi dhe Mal të zi – diku mbi 70 mijë sish në mëshirën a askujt.  Ky është guri  që flet , duhet vetëm t`i japim gjuhën tonë dhe ta shohim të vërtetën në... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch