Home » Archive for Gusht 12th, 2017

O burrani , e patën shqiptarët e Maqedonisë !

Nuk e di as vet se si më erdhi në mendje të bëj një krahasim të infektimit mendor të shoqërisë sonë shqiptare, me një infektim trupor që vjen nga një bakterje e quajtur Enterococcus faecalis. E gjeta ngjashmërinë në shumë aspekte . Të shkojmë radhazi . Enterococcus faecalis është një bakterje gram-pozitive ,e pa lëvizshme dhe e rrumbullakët . Kërkoj falje nga mjekët që po... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch