Home » Archive for Shtator 17th, 2017

NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES PËR BASHKËPUNIM NË MES TË AGJENCISË SHTETËRORE TË ARKIVAVE TË KOSOVËS DHE SHOQATËS SË SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË “PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI

Më 18.07.2017, në ambientet e Bibliotekës Kombëtare Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës nënshkroi Marrëveshje të Bashkëpunimit me Shoqatën e Shkrimtarëve  dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Sued,. Kjo Marrëveshje e Bashkëpunimit u nënshkrua nga  Kryeshefi Ekzekutiv i ASHAK-së z. Ramë Manaj dhe Kryetari i Shoqatës së Shkrimtarëve  dhe Artistëve Shqiptarë... 

PROMOVIMI I SHKRIMIT – BOTIMIT ËSHTË PROMOVIM I NJERZIMIT

Nga Don Lush GJERGJI, Prishtinë, 18. 07. 2017   “Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI – Albani”,  në Suedi sot paraqet dhe promovon në Bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë edhe dy vëllime dhe botime të rëndësishme, fryt i punës dhe bashkëpunimit, vëllazërisë gjithëshqiptare, për ta dëshmuar praninë dhe veprimtarinë... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch