Home » Archive for Tetor 7th, 2017

Deputeti Fatmir Hasani i parashtroi pyetje Qeverisë për emërimin e paligjshëm të organit të përkohshëm në Preshevës

Deputeti i vetëm shqiptar nga radhët e PVD-së, në seancën e Kuvendit të Serbisë mbajtur më 26 shtatorë, ne pjesën e rezervuar për pyetjet e deputetëve, gjatë fjalimit të tij paraqiti atmosferën e krijuar në Komunën e Preshevës me rastin e emrimit të organit të përkohshëm nga Qeveria e Serbisë me 14 shtatorë. Duke folur për atmosferën e krijuar si pasojë e vendimit diskriminues... 

Recension për veprën “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”,

Dr. Nuhi Vinca VEPËR ENCIKLOPEDIKE PËR ÇËSHTJE JETIKE… (Recension për veprën “Thesar kombëtar i mërgatës shqiptare në Suedi”, nr.7 e 8; botues SHSHASH Papa Klementi XI Albani, Prishtinë 2017, me faqe 638 dhe vëllimi tjetër me 560) Mitrovicë, Zasellë, 12 korrik 2017 Të flasësh e të shkruash për dy vepra kaq vëllimore, është një kënaqësi e një vështirërsi njëkohësisht.... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch