Home » Archive for Tetor 9th, 2017

“GENOCID EKOLOGJIK” NGA KRYETARI SHAHMONOVIQ I PLAVËS DHE MINISTRIA E TURIZMIT E PLANIFIKIMIT HAPËSINOR NË PODGORICË

Të nderuar qytetarë të Plavës dhe Gucisë, Me këtë rast dua që të shpreh shqetësimin tim në lidhje me planin që ka Ministria e Turizmit dhe Planifikimit Hapësinor për ndërtimin e mini-hidrocentraleve mbi lumin Komaraç, në zonën e Plavës. Të gjithë që njohin ato zona të bukura të Alpeve Shqiptare, e posaçërisht vendasit e dinë vlerën jetike të këtij lumi të bukur dhe piktoresk... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch