Home » Archive for Nëntor 2nd, 2017

Takim me juritë e tri kategorive të Çmimit AIITC (Edicioni 10-te)

INSTITUTI SHQIPTAR I MENDIMIT DHE I QYTETËRIMIT ISLAM ALBANIAN INSTITUTE OF ISLAMIC THOUGHT AND CIVILIZATION Në prag të ceremonisë për ndarjen e çmimeve AIITC 2017, pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam u mblodhën juritë e kategorive të këtij çmimi, për shqyrtimin dhe shpalljen e fituesve, konkretisht për kategoritë: “Libri më i mirë i vitit në gjuhën... 

LRPDSH – Presheva mbështet Lëvizjen

Ashtu siç ju kemi njoftuar më herët, sonte kemi bërë themelimin e nëndegëve të para të LR-PDSH-së të qytetit të Preshevës, atë të vendëvotimit numër 6 dhe 7. Prezenca e një numri të madhë të pranishmëve e bëri që ky tubim të jetë madhështorë. E veçanta e këtij tubimi është se u zgjodhen kryetarët dhe kryesitë e nëndegëve ku për kryetar të nëndegës numër 6 u... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch