Home » Archive for Nëntor 4th, 2017

Gjerë kur dënime raciste vetëm për shqiptarët në Maqedoni, Serbi dhe Kosovë

Vendimi i gjykatës në Shkup që dënoi 33 shqiptarë i njohur si grupi i Kumanovës me gjithsej 746 vite burgim dhe të shtatë personave me burgim të përjetshëm edhe njëher tregojnjë anshmërin dhe mendësin sllavo-maqedonase mbi diskriminimin vetëm të shqiptarve me vendime drakonike-raciste. Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut për një gjykim të drejtë dhe të paanshëm është... 

NJË KURORË ME LULE NGA AMERIKA TEK SHTATORJA E AZEM HAJDARIT NË TROPOJË

Në Ditën e përurimit të Shtatores së Azem Hajdarit në Tropojë, më 27 tetor 2017, u vendosen  dy kurora pranë njëra-tjetres në ballë të piedestalit. Ato ia rritën ceremonialitetin eventit kombëtar panshqiptar të përurimit  dhe ia shtonin ma shumë e ma mirë bukurinë shtatores monumentale dhe kujtdo si bante foto e video e foto aty.             Njëra nga kurorat ishte... 

LR-PDSH themelon të gjitha nëndegët në qytetin e Preshevës

LR-PDSH me themelimin e nëndegëve të saja në njësitë 1, 2, 3, 4 dhe 5 ka përmbyllur me shumë sukses zgjedhjen e strukturave të saja në qytetin e Preshevës. Interesimi i qytetarëve të Preshevës për t’iu bashkangjitur iniciativës më të re politike LR-PDSH ishte i jashtëzakonshëm edhe sonte. Lëvizja ka themeluar nëndegët e vendvotimeve 1 dhe 2 ku për kryetar është zgjedhur... 

Plani Aksional Lokal 2017-2021, i rrezikshëm e shkombëtarizues për komunën e Preshevës

Shkruan: Nehat Hyseni Preshevën e ka kapluar një gjendje zije, dëshprimi dhe agonie të pashpresë, sidomos lojërave të fundit të Qeverisë së Serbisë, me vendimin të çuditshëm antishqiptar të 14 shtatorit 2017, për shkarkimin e kryetares së Komunëns, zonjës Ardita Sinani, si dhe të Këshillit Komunal dhe shpërndarjes së Asamblesë Komunale dhe emërimi jashtë çdo parimi dhe në... 

Shumë politikanë shqiptarë janë antikombëtarë dhe antiamerikanë

Nga Skënder S.KAPITI   Nuk do të ndalem këtu për të argumentuar me fakte historike të së shkuarës se përse  gjithmonë  shumë dhe  më kryesorët politikanë në Shqipëri kanë qenë  dhe janë edhe sot  demqarët, haramzadet dhe hajdutet e popullit të vet  dhe  se shumë prej tyre  kanë qenë  edhe antiamerikanë ,pasi këtë e dinë tashmë pjesa më e madhe e opinionit shqiptar.   Atë... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch