Home » Archive for Nëntor 5th, 2017

Zyrtarisht shpallen zgjedhjet lokale në Preshevë më 24 dhjetor 2017

Maja Gojkoviq, kryetare e parlamentit të Serbisë  sot shpalli zgjedhjet lokale për komunat Preshevë, Mionicë, Negotin dhe Peçinci për datën 24. dhjetor të këtij viti. Ajo u deklarua se vendimi për shpalljen e zgjedhjeve në këto komuna është sjellur sipas ligjit mbi zgjedhjet lokale dhe ligjit mbi vetëqeverisjen lokale. Ky vendim hynë në fuqi ditën e shpalljes në “Fletën... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch