Home » Archive for Nëntor 8th, 2017

LR-PDSH themelon nëndegën edhe të fshatit Miratocë

Themelimi i nëndegëve po vazhdon me sukses dhe sipas dinamikës së paraparë nga këshilli iniciues. Aktivistët dhe simpatizantët e LR-PDSH-së nga fshati Miratocë zgjodhen kryesinë e nëndegës ku për kryetar përzgjodhën Qenan Abazin. Suksese kryetarit dhe nëndegës së fshatit Miratocë.               Nga shërbimi për informim i LR-PDSH-së .    Read More »

Medvegjë: Mbahet konferencë kushtuar Akademik, Idriz Ajetit

Në Medvegjë u mbajt konferencë shkencore kushtuar Akademik Idriz Ajetit , një nga studiuesit më të shquar të Albanoligjisë. Ky organizimi u bë në 100 vjetorin e lindjes së tij duke vlerësuar lartë veprimtarinë arsimore, kulturore dhe shkencore të Akademik Idriz Ajeti. Aktivitet u zhvillua në shtëpinë e kulturës në Medvegjë dhe morën pjesë studiues të ndryshëm ndërsa u organizua... 

Demarkacioni si “mollë sherri” për ngritjen dhe rënien e qeverive të Kosovës

Shkruan: Nehat Hyseni “Patriotizmi” i afishuar i Ramush Haradinajt dhe partisë së tij të vockël, që u deklarua me shumë zhurmë e demonstrim muskujshë, reth përcaktimit të vijês kufitare, apo demarkacionit të kufirit me Malin e Zi, sa duket, rezultuan me katapultimin e tij në postin e kryeministrit. Kësaj pune i thonë, sipas fjalës së urtë popullore, se Ramushit i duhej një “kali”,... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch