Home » Archive for Nëntor 11th, 2017

Rikolonizimi i Kosovës Lindore-Preshevës, përmes Planin Aksional Lokal

Rikolonizim e quajë, pasi që Kosova Lindore-Presheva, Bujanoci dhe Medvegja për të tetën herë që nga Kogresi i Berlinit, e duke vazhduar me Luftërat Ballkanike I, II, Lufta e Parë Botërore, periudha mes dy luftërave botërore dhe ajo gjatë dhe pas Luftës së Dytë Botrore dhe nga Lufta e Kosovës  tani së fundmi për të tetën  herë me Planin Aksional Lokal po e përjeton rikolonizimin... 

HASHIM THAÇI LAU GOJËN ME TROPOJËN QË VADITI ME GJAK KOSOVËN

Besmir LUSHAJ Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tinëzisht vetëm sa përmendi me la gojën kontributin e Tropojës në Luftën e Kosovës. E more balosh delirant e megaloman. Po cila trevë ka flitet shqip është martirizuar për Kosovë sa Malësia e Gjakovës, more bukëshkelun? Malësia e Gjakovës e stolisi panteonin e Kosovës ne Mic Sokolin, Ali Ibër Nezën (respektivisht, komandant/zv.... 

MUHARREM SVARQA NË FERIZAJ I KA VOTAT NGA EMRI E PUNA E TIJ E MIRË

Hilmi GASHI Gjermani   Muharrem Svarqa është miku ynë i mirë, me të cilin kemi jetuar shumë vite në emigracion në Gjermani. Jemi njohur sëbashku në veprimtari të komunitetit shqiptar të diasporës tonë të madhe në Gjermani, në veprimtari të LDK-së në Mërgim. Njeri shoqëror e punëtor. Ndërtoi një jetë të pastër në mërgim, me një mirëqënie të mirë. Edukoi e lartësoi... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch