Home » Archive for Nëntor 13th, 2017

PVD me tubim të fuqishëm hap fushatën zgjedhore

Sonte në mesin e një mase të jashtëzakonshme të aktivistëve, anëtarëve, veprimtarëve Partia për Veprim Demokratik hapi zyrtarisht fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e parakohshme lokale të 24 dhjetorit të këtij viti. Riza Halimi në fjalimin e tij falënderoi që kësaj nisme të PVD – së iu përgjigjën pozitivisht ky numër i madh i aktivistëve e anëtarëve. Përveç shumë... 

LR-PDSH themelon nëndegën e 13 në fshatin Norçë

Lëvizja për Reforma, sonte në fshatin Norçë bëri themelimin e nëndegës së rradhës në prani të një numri të madhë të përkrahësve. Kjo nëndegë zgjodhi kryesinë dhe organet e kryesisë. Për kryetar u zgjodh Ismet Kadriu, sekretar Artush Hasani kurse arkatar Visar Sylejmani. Shërbimi për informim i LR-PDSH-së  Read More »
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch