Home » Archive for Nëntor 29th, 2017

Me ftesë të Ambasadës së Shqipërisë me rastin e 28 Nëntorit!

Me ftesë të ambasadorit të Shqipërisë në Beograd z. Ilir Boçka, mbrëmë për nderë të 28 Nëntorit ditës së pavarësisë së Shqipërisë dhe të Flamurit kombëtarë, kryetari i LR-PDSH-së z. Sami Salihu mori pjesë në manifestim në prani të gjithë diplomatëve të shteteve të botës të akredituara në Beograd.  “Me një pritje vëllazërore, në emër të popullates shqiptarë... 

BESELIDHJA E RE SHQIPTARE – U themi URIME Luginë! Sepse nuk ka vend për GEZIME!

28 Nentor 2O17 Presheve, U themi URIME Lugine! Sepse nuk ka vend per GEZIME! FLAMURI KOMBTAR ËSHTË SIMBOL UNIK DHE I PATJETËRSUSHËM I SHQIPTARVE KUDO NDODHEN NEPËR BOTË, DHE NË ÇFARDO STATUSI TE TYRE! DEKLARAT! Lënda :Drejtuar Keshillit kombetar Shqiptar te Lugines, autoriteteve përfaqesues në Luginë të Preshevës. .Për informim Opinionit publik Shqiptar dhe Instituticioneve ndërkombtare... 

Mesazh Urimi për festën e 28 Nëntorit ditës së flamurit kombëtarë

BESELIDHJA E RE SHQIPTARE! Per tere Shqiptareve nga Sanxhaku i Nishit ne Preveze! 28 Nentori i vitit 1912,,mbetet nje ngjarje e shenuar lapidare ne jeten e kombit , si akt i pavaresimit te Shqiperise .Rrethanat ne te cilen ia rezervoi historia Shqiptareve pavaresimi edhe nese nuk ja doli te mbese nje akt funksional sikur e merituam, po shenohet si nje ngjarje per te cilen brezat mbeten ne kujtese te... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch