Home » Archive for 3 Shkurt, 2018

DEMARKACIONI: EDHE UJKU I NGOPUR, EDHE TUFA E DHENVE E PAPREKUR?

Kёto ditё, janё shtuar pёrpjekjet pёr zbulimin e ideve “tё reja”, “krijuese” pёr zgjidhjen e çёshtjes sё Demarkacionit me Malin e Zi. Analistё, ekspertё dhe drejtues partish politike, janё vёnё nё garё, kush e kush tё paraqitet me ide sa mё “origjinale”, nё mёnyrё qё tё mbetet nё histori si njeriu qё u hapi rrugёn e lёvizjes sё lirё shqiptarёve tё Kosovёs... 

Korfuzi është i Shqipërisë

Sa të hidhura janë vendimet e ndryshme në botë kur për interesa të caktuar të mohojnë pasjen e asaj që vet natyra ta ka dhënë -Korfuzi . Vetëm një shikim i thjeshtë i hartës së më sipërme , edhe nga një laik i kartografisë  e kupton dhe e sheh që Korfuzi është një ishull që i takon Shqipërisë. Shikoni hartën , dhe përcjellni lakoren pika-pika që e ndajnë kufirin  tokësor... 

Shqipëria është e shqiptarëve dhe jo e joshqiptarëve, as e tradhëtisë dhe as e korrupsionit(1)

Nga Skënder S.KAPITI Po filloj pjesën e parë të këtij shkrimi,  këtë hyrje të shkurtër në formë pyetjesh sepse lexuesi shqiptar nuk lexon gjatë dhe nuk studion thellë, dhe si pasojë edhe mashtrohet lehtë.  Politikës së Tiranës gjithnjë  nuk i ka interesuar interesi kombëtar por vetëm ai personal dhe pushteti. Çdo veprim e sjellje e kujdoqoftë, shqiptar apo joshqiptar, si... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch