Home » Archive for 12 Shkurt, 2018

PSE SADRI MEHAJ I HOTIT E BRAKTISI TAKIMIN ZYRTAR TË NEW YORKUT ME MINISTRIN E DIASPORËS TË KOSOVËS ?

Nga Ramiz LUSHAJ Ajo çka ndodhi më 5 shkurt 2018 në New York, me aq sa lexova te portali i ri “PlavaeGuciasot”, vërtet të befason, ishte në kufijtë e skandalozes, shprehimoi fytyrën reale të klasës së sotme politike shqiptare në siujdhesën ballkanike. Pyetjes së atdhetarit Sadri Mehaj i Hotit: Çka ka bá  shteti i Kosovës për Rrugën Deçan-Plavë, pasi është prerë qe katër... 

Qeverisja popullore dhe rreziqete e shtetit

Ali Hertica Qeverisja vendore mbron jo vetëm lirinë politike,ajo pengon gjithashtu që liria të mos keqpërdoret. Prandaj ata që frikësohen se liria mund të çojë në shthurje…dëshirojnë që pavarësia e provincave të lejohet të zhvillohet shkallë-shkallë siç po ndodh me provincat e kosovës.Filozofet modern shkrujn se mund të mësohet masa e popullit ta shfrytëzojnë lirinë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch