Home » Archive for 16 Shkurt, 2018

U R I M E – Dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

Të gjithë shqiptarve kudo që janë, e në veçanti atyre në Kosovë, i urojmë nga zemra Gëzuar Dhjetëvjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës dhe u dëshirojmë paqe, prosperitet, zhvillim të gjithëmbarshëm shoqëror, ekonomik, politik, kulturor, etj dhe demokraci e mirëqenie për të gjithë. Urojmë që përvjetorët dhe jubitetë tjerë të Pavarësisë t’i... 

Atë që grekut s’ia mësoi historia t`ia mësojë Shqipëria…!”

Shkruan Fahri Xharra “Genocidi që shteti grek ka kryer ndaj popullit tonë në vitet 1913-1914 e në vazhdim, ndonëse është historia më e dhimbshme e popullit tonë ka ngelur jetime nga shteti, por që është ruajtur dhe trashëguar brez pas brezi nga kujtesa e individëve, familjeve e fiseve dhe e zonave që kanë përjetuar këto krime antinjerëzore. Po ashtu duhen vlerësuar dhe respektuar... 

SHOQATAT NË EMIGRIM-KURORA E MBROJTËSE E ATDHEUT

Nga Kujtim Mateli Tiranë, shkurt 2018 Të japësh kontribut për Atdheun është detyrë e cilitdo. Por shkalla e këtij kontributi është e ndryshme tek individët që e përbëjnë atë komunitet. Njerëzit për ta maksimalizuar kontributin e tyre organizohen në shoqata e forca politike. Për Atdheun mund të kontribosh kudo që të ndodhesh.  Si ata që punojnë dhe jetojnë brenda Atdheut,... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch