Home » Archive for 22 Shkurt, 2018

KUVENDI I SOTËM I KOSOVËS DUHET T’I VENDOSIN KUSHTE MALIT TË ZI

Ramiz LUSHAJ                 Dita e sodit, kur Kuvendi i Republikës së Kosovës, shtetit ma të ri të botës, po shkon drejt Ratifikimit të Marrëveshjes me Malin e Zi lidhur me Demarkacionin, përban një “ditë të zezë”, pasi i humbim mbi 80 km 2 tokë etnike shqiptare, për pafuqinë e fajësinë e Kosovës si dhe të Shqipërisë.                 Gjithato... 

Pse Serbisë i pranoheshin rrenët ? Pse shqiptarët nuk kemi gojë ?

Më kujtohet shumë mirë, në vitet e fundit të Apart-heidit në shtetin e Afrikës Jugore ,të bardhët shkonin aq larg sa që bëheshin edhe qesharak kur thonin që ata janë vendas në jugun e Afrikës dhe të zinjtë ardhacak..Pra,  pushtuesi nuk gjen mjete për të arsyetuar pushtimin e vet. Është për tu brengosur që serbët edhe pse i morën më shumë se gjysmën e tokave tona (1860,... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch