Home » Archive for 23 Shkurt, 2018

D’ESTORNELLES de CONSTAND – NE E SABOTUAMM DHE E COPTUAMM TERRITORIN E SHQIPËRISË NË DOBI TË MALIT TË ZI

D’ESTORNELLES de CONSTAND Senator, diplomat e nobelist francez  (1852-1924) (Shkruante ky Sekretar i Komisionit të Caktimit të Kufijve të Shqipërisë dhe Malit të Zi në vitet 1879-1880)   “…Unë i kam shumë borxh Shqipërisë; unë do t’ia paguaj këtë borxh të rinisë…Në Shqipëri, për herë të parë, kam ndjerë se aty kishte, jo vetëm qënie, por njerëz që... 

Ministria: Kjo është e vërteta për autostradën Prishtinë-Gjilan

Zëvendësministri Kadriu, tha se kjo autoudhë po bëhet në interes të qytetarëve dhe jo të individëve të caktuar. Ai sqaroi se me këtë projekt po kursehet nga buxheti shuma prej 12 milionë eurosh. Në një konferencë për media të mbajtur sot, Ministria e Infrastrukturës është përpjekur të sqarojë edhe një herë procesin e ndërtimit të autoudhës Prishtinë-Gjilan. Në këtë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch