Home » Archive for 24 Shkurt, 2018

Me Malin e Zi, demarkacioni po zgjatet,si do të zgjidhet me Serbin?

Mr.Sc.Refik HASANI Republika e Kosovës, ende nuk e ka zgjidhur definimin e kufirit shtetëror me Malin e Zi, për këto gati tri  legjislatura  të Parlamentit të Kosovës duke ndërruar deri më tani dy Komisione. Kjo stërzgjatje e definimin të këtij kufiri nuk është në favorin ton,pastaj kjo qasje dhe stërzgjatje do t’na kushton. Me Malin e Zi, nuk është dashur kjo që është duke... 

Kur lideret Kosovarë bëjn politika të gabuara

Ali Hertica Në qoftë se ka probleme lidhur me futjen e një forme qeverisjeje republke,ka probleme edhe për rujtjen e saj kështu që edhe Kosova duhet të këtë probleme të tillanë të ardhmen, ku nënvizohet si në përgjegjësi, edhe republika,kohë pas kohe, duhet të ripërtërihet duke u kthyra te parimet e origjinës. Kjo mund të ndodhë si pasojë e veprimeve nga jasht siq mundohet... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch