Home » Archive for 28 Shkurt, 2018

Mone Juniku – Recension

Romani “PRINCESHA MERI” e autores ELHAME GJYREVCI është një pasqyrë e të rrëfyerit për jetën, tragjedinë familjare, vuajtjet, dhimbjen dhe sfidat që sjell furtuna e jetës së fëmijëve të mbetur jetimë. Në të njëjtën kohë, pasqyron forcën, besimin në vetvete, dashurinë e pakompromis ndaj familjes, përkushtimin si një vizion për mbijetesën, për ta mundur dhimbjen, vuajtjen,... 
© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch