Home » Archive for Mars 1st, 2018

Urime 26 vjetorin e Referendumit të 1 dhe 2 marsit 1992

U R I M E – 26 vjetorin e Referendumit “për Autonomi Politike e Territoriale të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, me të drejtë bashkimi me Kosovën” Të gjithë shqiptarve të Luginës së Preshevës i urojmë 26 vjetorin e Referendumit të 1 dhe 2 marsit 1992, “për Autonomi Politike e Territoriale, me të drejtë bashkimi me Kosovën”, duke u dëshiruar realizimin sa më... 

Obelisku i Xanthit

Nga Fahri Xharra Profesori dhe akademiku rus V.A. Çudinov në mënyrë shkencore e paska ”zbuluar” se serbët e kanë prejardhjen nga aty ku janë sot por edhe më gjerë. I gjeti faktet bindëse se serbët jo vetëm që ishin banorë të Azisë së Vogël por edhe të Ballkanit. Çudi ! shkollat gjermane paskan dashur të iu mohojnë të vërtetën e origjinës së tyre sepse ardhja e sllavëve... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch