Home » Archive for Mars 6th, 2018

LIBRI “ADEM JASHARI- LEGJENDË E LEGJENDAVE” NJË MONUMENT ME FLATRA TË FJALËS SHQIPE QË PËRJETËSON NJERIUN LEGJENDË

Jubile: Në 20-Vjetorin e Epopesë së Jasharëve doli në dritë ribotimi i 10-të i librit të Bedri Tahirit “ADEM JASHARI-legjendë e legjendave” Shkruan: Xhemail PECI   (Fragment nga një punim më i gjatë studimor) Pena e Bedri Tahirit, me flatrat e fjalës shqipe ka ngritur në piadestal emrin e madh të komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës; ka nderuar, ka lartësuar... 

Luftimi i korrupsionit, kusht i radhës për liberalizimin e vizave

Ndonëse luftimi i kësaj dukurie konsiderohet si kriter i vazhdueshëm, Bashkimi Evropian ka kërkuar që institucionet ta dëshmojnë me vepra konkrete se po e luftojnë atë. Rezultatet më të prekshme në luftën kundër korrupsionit janë të domosdoshme për ta bindur Bashkimin Evropian se ky kriter i përcaktuar për liberalizimin e vizave do të konsiderohet i përmbushur, thonë njohës dhe... 
© 2018 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch