Home » Archive for 5 Prill, 2018

Turqia dhe Serbia me agjenda të përbashkëta anti-shqiptare dhe europiane në Ballkan

Politika kombëtare shqiptare dhe ajo institucionale e Kosovës, Shqipërisë dhe shqiptarëve në Maqedoni, po ashtu edhe ajo në nivele lokale në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë si dhe në Mal të Zi, po përballet me dy rreziqe të mëdha viteve të fundit, atë të ndikimit sllavo-rus dhe atë të Turqisë. Këta faktor destabilizues që kanë një bashkëpunim të përkryer në mes vete Ruso-serbo-turke... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch