Home » Archive for Prill 28th, 2018

“Lidhja Shqiptare e Prizrenit”- ngjarja me e madhe në historinë e shqiptarëve

Nga Skënder S.KAPITI                                   Lidhja Shqiptare e Prizrenit prezantoi dhe paraqiti para botës moderne ekzistencën e kombit shqiptar dhe e shtroi për zgjidhje domosdoshmërisht problemin shqiptar në Ballkan. Pra, kjo është ngjarja më e madhe kombëtare shqiptare që zgjoi ndjenjën e lartë kombëtare të shqiptarëve si dhe u imponoi shteteve... 

Kujdes, dënime me burg nëse shkelni rregullat e trafikut në Serbi

Serbia ka ndryshuar rregullat e komunikacionit, që nga dita e djeshme (27 prill 2018). Atje ka filluar se zbatuari edhe një aspekt i ri i ligjit për komunikacionin. Siç mëson Koha në Prishtinë, ajo që ka rëndësi gjatë kalimit transit nëpër Serbi është se ka filluar matja e shpejtësisë mesatare gjatë vozitjes nëpër autostrada. Me këtë nënkuptohet se do të matet koha për të... 
© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch