Home » Archive for 2 Maj, 2018

NË KUJTIM TË MARTIRËVE TË RËNË NË STUDIME TË VUSHTRRISË

Fragment i fjalimit të z. Hysen Ibrahimi, marrë nga libri ”Thesar Kombëtar…” vëllimi nr. 9, i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi   I nderuar kryetar i Këshillit Organizativ, z. Avdyl Uka! I nderuar përfaqësues i komunës së Vushtrrisë, prof. Izet Miftari! I nderuar prof. dr. Mehmet Rukiqi! I nderuar ish-kryetar i komunës së... 

Fol pak e thuaj shumë!

Shkruan: Nehat Hyseni Thënia, "të flasësh shumë e të mos thuash asgjë", apo të thuash fare pak është një thënie e mençur që i dedikohet përditshmërisë tonë dhe performansës së gjithëmbarshme shoqërore, politike, shkencore, kulturore, artistike, etj., që përfshin pothuajse të gjitha sferat e jetës, pa përjashtime. Pra, njeriu nuk thotë diçka, ndonjë mesazh, ide,... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch