Home » Archive for 5 Maj, 2018

Nga çfarë dhe nga kush kërcënohet Kosova sot

Nga Skënder S.KAPITI Sot Kosova ka shtetin e vet, ka pavarësinë dhe institucionet demokratike dhe politike të veta. Sot në Kosovë është prezent perëndimi  dhe ndihma e kontributi i tij i gjithanshëm për shtetndërtimin e Kosovës. Pavarësisht këtyre  opinioni qytetar dhe publiku kosovar sot ankohen për mungesa  të shumta dhe të mëdha, ankohet për mosliri dhe për  mos të drejta... 

Promovohet romani “Një jetë në tri botë” të autorit Arben Braçe

Në këtë promovim do të referojnë: Znj. Irena Toçi (botuese e Toena-s) Z. Artan Fuga (akademik) Znj. Vera Bekteshi (shkrimtare) Z. Kleo Lati (shkrimtar) Z. Simon Miraka (kryetar i SHPP-së) Z. Arben Braçe (autor i librit) E hënë, 7 maj, ora 18:30, Libraria "Tirana Times". ---------------------------------- Fragment nga Nje jete ne tri bote BOTIMET TOENA LIBËR I RI ARBEN BRAÇE “NJË... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch