Home » Archive for 9 Maj, 2018

Doli nga shtypi libri i titulluar ”Po të pres”

Nga redaktori i librit Z. Hysen Ibrahimi   Sot doli nga shtypi libri i titulluar ”Po të pres” (Përmbledhje me poezi) i autorit Idriz Gashi, botuar nga Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI – Albani”, Suedi.   Libri është i ndarë në pesë kapituj, ku përfshihen poezi të natyrave të ndryshme, por që janë të artikuluara në nivel të lartë artistik.   Janë... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch