Home » Archive for 30 Maj, 2018

Ndërron jetë ‘milioneri me kancer’ i cili dhuroi pasurinë për bamirësi

Një djalosh milioner i dhënë pas dynjasë, sprovohet me kancer. Mjekët i thonë se nuk do të jetojë më shumë se disa muaj. Dje ai ka vdekur, jo disa muaj pas shfaqjes së sëmundjes, por disa vjet. Ali Banat, pasi kuptoi sëmundjen e rëndë, ndryshoi stilin e jetës, filloi me projekte bamirësia dhe nuk ndaloi deri sot kur ai vdiq. Ai thotë se sëmundja ishte dhuratë nga Zoti, që të ndryshonte... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch