Home » Archive for 2 Korrik, 2018

Kush janë shqiptarët “tradhëtarë” të shqiptarëve ?!

Nga Skënder Sadri KAPITI Tradhëtarë nuk janë vetëm ata të cilët haptazi apo fshehurazi u shëbejnë armiqve dhe interesave të të huajve, joshqiptarëve, kundër interesave kombëtare; por tradhëtarë janë edhe ata të cilët nga injoranca, egoizmi dhe interesi i ngushtë personal, klanor dhe partiak bëjnë vjedhjen, krimin, korrupsionin  si dhe gënjeshtarët , mashtruesit e keqbërësit... 

Në shtet të dobët nuk është promovim sundimi i ligjit

Ali Hertica Ligji  dhe forcimi i kapaciteteve të policisë dhe gjyqësorit, për të  realizuar të ashtuquajturit krim “victimless” mund të ketë ndikim të madh në shoqërinë  kosovare , është ende mjaft e depërtuar edhe në qeveri, dhe në,zyrtaret (si noterët dhe avokatët) dhe bizneset. Këto krime  policia duhet  ti merr më shumë vëmendje duke vendosur objektiva... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch