Home » Archive for 13 Shtator, 2018

Ja pse e mbështes Thaçin për Bashkimin e Kosovës Lindore me Kosovën

Nga Skënder Sadri KAPITI, Durrës Duke gjykuar mendueshëm, realisht dhe me ndjesi e përgjegjshmëri kombëtare; duke vështruar tragjedinë dhe fatkeqësitë e shqiptarëve që u kanë ardhur nga padrejtësia europiane dhe genocidi serbo-sllav i tillë sa që kur përmenden Serbia dhe serbët te shqiptarët vijnë kujtimi i vuajtjeve, terroreve, përndjekjeve,vrasjeve, dëbimeve dhe i  geonicidit... 

Decentralizimi më i kujdesshëm për Sistemin Parlamentar

Ali Hertica  Zhvillime të ndryshme kanë çuar në humbje të konsiderueshme të kuptimit në tremujorin e fundit të një shekulli për qeverinë dhe parlamentin. Më parë ky seksion adresoi zgjerimin e fuqisë së Bashkimit Evropian në kurriz të lirisë së veprimit në Shtetet Anëtare, por edhe të operacioneve të mëdha të decentralizimit. Përveç kësaj, ka pasur formimin e organeve... 

Viti i Gjergj Kastriotit- Skënderbeut dhe ideja e Shoqatës “Trojet e Arbrit “për ngritjen e dy monumenteve në Prizren

Nga Nue Oroshi Ky vit është viti i Gjergj Kastriotit- Skënderbeut. Pasi që jemi në shtator, muajin e nëntë të këtij viti deri me tani nuk është treguar ndonjë aktivitet konkretë i cili do të qonte përpara figurën e madhe të kryeheroit tonë kombëtarë Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.Nga akademitë dhe sesionet shkencore të mbajtura më i kompletuari ka qenë ai që ka organizuar... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch